Util

Noul Windows Terminal Este Acum Disponibil Pentru Descărcare , Windows 10

Microsoft a lansat oficial prima versiune a noului Terminal. Noul Terminal Windows poate fi descărcat din Microsoft Store pe orice computer Windows 10...

Written by A K
· 54 sec read >

Microsoft a lansat oficial prima versiune a noului Terminal. Noul Terminal Windows poate fi descărcat din Microsoft Store pe orice computer Windows 10 care rulează pe versiunea 18362.0 sau o versiune ulterioară.

Noul terminal Windows al Microsoft

Windows Terminal este o aplicație nouă, modernă, rapidă, eficientă, puternică și productivă dedicată dezvoltatorilor care folosesc Command Prompt, Windows Subsystem for Linux și PowerShell.

În ceea ce privește caracteristicile, noua aplicație Windows Terminal include suport pentru mai multe file. Mai mult, sprijină temele și o mai bună personalizare pentru dezvoltatorii care doresc să optimizeze aplicația.

Microsoft a inclus, de asemenea, suport pentru caracterele Unicode și UTF-8 și un motor de randare a textului accelerat de GPU bazat pe DirectX.

Acest motor accelerat GPU va îmbunătăți și viteza de procesare a comenzilor bazate pe text.

Aplicația poate fi modificată de dezvoltatori și aspectul său vizual poate fi personalizat utilizând fișierul JSON.

Descarcă Windows Terminal

În prezent, Microsoft a lansat un preview foarte timpuriu pentru Windows Terminal, iar versiunea stabilă a acestei aplicații va fi lansată în cursul acestui an.

În consecință, multe caracteristici noi precum temele și personalizarea sunt încă foarte instabile. Microsoft va continua să lanseze previzualizări îmbunătățite ale Windows Terminal în următoarele luni.

Împărtășiți-vă gândurile și opiniile cu privire la noua aplicație Microsoft Windows Terminal din secțiunea de comentarii de mai jos.

Written by A K
I'm a Software Developer with BSc in IT and MSs in Math. 👇 I have solid background in : ✅ HTML5, HTML, xHTML, XML <br> ✅ CSS3, CSS, SASS, LESS ✅ JavaScript, JQuery, Vue.js ✅ PHP, MySQL, AJAX, JSON, MVC, Git ✅ WordPress, Cs-Cart, Magento,Dle,ModX, Profile

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *